Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه rtltheme زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/bitapro1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه porto زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/bitapro1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/bitapro1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bitapro1/public_html/wp-includes/functions.php:6114) in /home/bitapro1/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
بیتا پروژه https://bitaproject.ir فروش مقاله، پروژه، نرم افزار، سخت افزار، قطعات، ماژول و تجهیزات الکترونیکی Wed, 08 May 2024 20:30:32 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.7.2 https://bitaproject.ir/wp-content/uploads/2018/08/cropped-bitaproject-32x32.png بیتا پروژه https://bitaproject.ir 32 32 کتاب فیلترهای Gm-C سیموس https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%81%db%8c%d9%84%d8%aa%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-gm-c-%d8%b3%db%8c%d9%85%d9%88%d8%b3/ https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%81%db%8c%d9%84%d8%aa%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-gm-c-%d8%b3%db%8c%d9%85%d9%88%d8%b3/#respond Fri, 24 Nov 2023 10:43:13 +0000 https://www.bitaproject.com/?p=5847 کتاب فیلترهای Gm-C سیموس ترجمه مهندس امیر باغی رهین و مهندس وحید شربتی به بازار نشر و پخش کتاب عرضه شد. در کتاب حاضر در 6 فصل سعی شده تا مفاهیم و اصول اولیه طراحی فیلترهای زمان پیوسته Gm-C به‌صورت کاربردی و عملی تشریح شود. این کتاب می­تواند منبع درسی و آموزشی تکمیلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی برق-الکترونیک محسوب شود.

امروزه فیلترهای زمان پیوسته Gm-C به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند جایگاه ویژه‌ای را در طراحی مدار مجتمع پیدا کرده­اند. در دانشگاه‌ها نیز طراحی این نوع از فیلترها با عنوان مباحث ویژه تدریس می­شود. لذا برای دانشجویان ارشد و دکترا آشنایی با این نوع از فیلترها بسیار ضروری است. در کتاب حاضر رویکرد عملی برای طراحی فیلترهای زمان پیوسته از نوع Gm-C ارائه شده است. مؤلفین این کتاب، آقایان تین-یو لو و چونگ-چیه هانگ، از اساتید برجسته در زمینه طراحی آنالوگ و مدار مجتمع هستند و مقالات بسیاری در زمینه طراحی فیلترهای Gm-C ارائه نموده‌اند. ویژگی برجسته این کتاب، سادگی بیان مطلب و ارائه تمامی اطلاعات در زمینه طراحی فیلترهای Gm-C است. تاکنون مرجع کاملی به فارسی برای این موضوع ارائه نشده و این خلأ می‌تواند با کتاب حاضر برای علاقه‌مندان به حوزه طراحی آنالوگ و مدار مجتمع و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی پر شود.

 

امروزه تقاضاهای فزاینده‌ای برای مدارها و سیستم‌های ولتاژ پایین، به‌ویژه برای کاربردهای SOC (سیستم روی یک تراشه) وجود دارند. هنگامی‌که مدارهای دیجیتال از ولتاژ منبع تغذیه پایین استفاده می‌کنند، از نظر عملکردی دچار افت نمی‌شوند. از طرف دیگر، عملکرد مدارهای آنالوگ به‌شدت تحت تأثیر کاهش ولتاژ تغذیه قرار می­گیرند. علاوه بر این، اندازه تراشه نیز برای کاهش هزینه طراحی SOC توسعه‌یافته چندمنظوره بایستی در نظر گرفته شود. از این‌رو، نیاز فوری به توسعه تکنیک‌های جدید برای مدارهای آنالوگ با منبع تغذیه 1 ولت به وجود آمده است.

 در فصل دوم کتاب فیلترهای Gm-C سیموس، ترارساناهای جدیدی برای سیستم‌های بی­سیم و باسیم معرفی شده­ اند. به‌طور کلی، ترارسانا یک بلوک پایه برای مدارهای آنالوگ، از قبیل فیلترGm-C، مدولاتور دلتا سیگما زمان پیوسته، اسیلاتور کنترل شونده با ولتاژ و ضرب کننده است. در ابتدا، پیکربندی یک ترارسانای خطی شده برای کاربردهای ولتاژ پایین و فرکانس بالا پیشنهاد شده است. با استفاده از زوج‌های شبه­ تفاضلی دوتایی و ساختار سورس دژنره تحت فنّاوری CMOS (در مقیاس نانو)، می‌توان غیرخطی بودن ناشی از اثر کانال­ کوتاه ترانزیستورها (که به علت اندازه کوچک آن‌ها است) را به حداقل رساند. پس از آن، یک مدار ترارسانای دیگر با ساختار شبه تفاضلی پیشنهاد شده است. در حالی­که اندازه قطعه برای دستیابی به سرعت بالا کوچک می‌شود، خطینگی از طریق تکنیک‌های جبران­سازی قابلیت تحرک نیز بهبود می‌یابد. سپس اثرات کانال کوتاه ترانزیستور در مقیاس نانو موردبحث قرار گرفته و حذف می‌شوند و متعاقباً نتایج، عملکرد عالی را حتی در عملیات سرعت بالا از خود نشان می‌دهند. در نهایت، یک ترارسانا با کاربرد خاص، برای کاربرد ADSL2+ موردبحث قرار می‌گیرد. یک مدل دقیق برای حذف اثرات کانال کوتاه ترانزیستور اتخاذ شده و بنابراین می‌توان به خطینگی بالایی دست پیدا کرد.

فصل سوم، بر مفهوم اساسی پیاده‌سازی فیلترهای Gm-C متمرکز است. در این فصل، یک فیلتر  Gm-C با نمونه اولیه‌ی Elliptic مرتبه پنجم و محدوده تنظیم گسترده برای فرکانس بسیار پایین موردبحث قرار گرفته است. به‌منظور به حداکثر رساندن محدوده تنظیم ترارسانایی، ترارسانا می‌تواند از ناحیه وارونگی ضعیف تا ناحیه وارونگی قوی کار کند. ترارسانا را می‌توان با تغییر جریان بایاس آن تنظیم کرد. از طریق استفاده از سوئیچینگ، این فیلتر می‌تواند در سیستم‌های پزشکی، سیستم‌های صوتی و بخشی از سیستم‌های بی­سیم مورداستفاده قرار گیرد.

در فصل چهارم، سه فیلتر انتخاب کانال چند حالته برای گیرنده تبدیل مستقیم Zero-IF ارائه شده‌اند. ترارساناهای ویژه‌ای با عملکردهای موردنیاز، از طریق استفاده از یک نمونه اولیه‌ی فیلتر باترورث درجه سوم طراحی شده‌اند. مدار پیشنهادی ابتدا از ساختار دنبال کننده‌ی ولتاژ و یک مقاومت اکتیو به‌منظور پیاده‌سازی ترارسانای خطی استفاده می‌کند. محدوده تنظیم گسترده برای مشخصات شبکه‌های محلی (LAN) بی‌سیم IEEE 802.11a/b/g، Wideband CDMA،  cdma2000 و بلوتوث مناسب خواهد بود. پس از آن، ترارسانای دیگری ارائه می‌شود. این ترارسانا شامل یک مبدل ولتاژ به جریان و یک ضرب کننده جریان است. تبدیل ولتاژ به جریان از به‌کارگیری ترانزیستورهای ماسفت در ناحیه خطی استفاده می‌کند که بدین ترتیب خطینگی بالایی را در یک نوسان ورودی گسترده به نمایش می‌گذارد. ضرب­ کننده جریان که در ناحیه وارونگی ضعیف عمل می‌کند، محدوده تنظیم ترارسانایی گسترده‌ای را بدون کاهش خطینگی از خود ارائه می‌دهد. محدوده تنظیم و عملکرد خطی ترارسانا برای مشخصات بی­سیم ­GSM، بلوتوث،­ cdma2000 و Wideband CDMA مناسب خواهد بود. در نهایت، یک ترارسانای دیگر که از همان ایده استفاده می‌کند معرفی می‌شود. ترانزیستورهای ماسفت که در ناحیه خطی استفاده می‌شوند، به‌منظور تبدیل ولتاژ به جریان به کار گرفته می‌شوند. از طریق یک ضرب­کننده جریان و به دنبال آن یک مبدل خطی ولتاژ به جریان می‌توان به یک محدوده تنظیم گسترده دست پیدا کرد.

در فصل پنجم، دو فیلتر پرسرعت با نمونه اولیه equiripple مرتبه چهارم مورد تحلیل قرار می‌گیرند. یک فیلتر پرسرعت می‌تواند برای سیستم‌های سیگنال پالس مورداستفاده قرار گیرد. یکی از آن‌ها برای سیستم‌های ذخیره‌سازی هارددیسک طراحی شده و دیگری یک مدار تنظیم خودکار جدید به‌منظور محاسبه تغییرات در فرآیند و دما است. یک ترارسانای سرعت بالا با ساختار وارونگر محقق می‌شود. تنظیم ترارسانایی از طریق تنظیم ولتاژ بدنه با استفاده از فناوری چاه N عمیق حاصل می‌شود. پس از آن، یک فیلتر Gm-C پایین ­گذر فاز خطی equiripple با کارایی بالا به‌منظور استفاده در کاربردهای بی­سیم فرا پهن باند ارائه می‌گردد. ترارسانای پیشنهادی بر اساس یک ولتاژ تغذیه پایین طراحی شده که در عین حال، بهره، فاز اضافی و خطی بودن آن به‌خوبی حفظ می‌شود. این کتاب بر اساس پایان‌نامه دکتری در دانشگاه ملی Chiao Tung تایوان تنظیم شده است. پروژه­های موجود توسط شورای ملی علوم تایوان پشتیبانی شده و تراشه‌ها توسط مرکز ملی تحقق تراشه‌ی تایوان به مرحله ساخت رسیده‌اند. این کتاب با کمک و لطف بسیاری از افراد از جمله استاد محمد اسماعیل از دانشگاه ایالتی اوهایو، آقای Chih-Lung Kuo، آزمایشگاه مدار مجتمع آنالوگ NCTU و دکتر Hung-Sung Li منتشر شده است.

برای تهیه کتاب فیلترهای Gm-C سیموس با تخفیف ویژه می توانید با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

]]>
https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%81%db%8c%d9%84%d8%aa%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-gm-c-%d8%b3%db%8c%d9%85%d9%88%d8%b3/feed/ 0
کتاب آموزش عملی پایتون و OpenCV https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b9%d9%85%d9%84%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%88-opencv/ https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b9%d9%85%d9%84%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%88-opencv/#respond Thu, 17 Aug 2023 23:04:42 +0000 https://www.bitaproject.com/?p=5822 کتاب آموزش عملی پایتون و OpenCV تالیف دکتر آدریان روزبروک و ترجمه مهندس امیر باغی رهین و مهندس صبا ناصری اکبر به بازار نشر و پخش کتاب عرضه شد. در این کتاب با پروژه های کاربردی سعی شده تا مفاهیم برنامه‌نویسی پایتون و OpenCV بصورت کاربردی و عملی تشریح شود. بدون داشتن دانشی از پیچیدگی‌ها و جزئیات ریاضیاتی مربوط به دوره‌های بینایی کامپیوتر و پردازش تصویر در سطح دانشگاه خواهید توانست به کمک این کتاب به‌راحتی بینایی کامپیوتر و پردازش تصویر را بیاموزید.

هدف بینایی کامپیوتری درک رویدادی است که در یک تصویر آشکار می‌شود. برای انسان، چنین درکی بسیار ساده است؛ اما برای کامپیوترها، این کار بسیار دشوار است. پس چرا باید برای یادگیری بینایی کامپیوتر خود را به زحمت انداخت؟ چون تصاویر همه‌جا هستند! انبوه تصاویر تولیدشده که شامل آلبوم‌های عکس شخصی در گوشی هوشمند شما و عکس‌های عمومی در فیس‌بوک یا ویدیوهای یوتیوب می‌شوند، موجب شده‌اند تا تعداد تصاویری که در اختیار داریم بیش از پیش باشد و بر این اساس به روش‌هایی برای تجزیه و تحلیل، طبقه‌بندی و کمی‌سازی محتوای این تصاویر نیاز داریم.

این کتاب با بیش از چندین پروژه کاربردی در 11 فصل ترجمه شده و خلاصه این فصل­ها به شرح زیر است.

    • فصل 1: در این فصل آشنایی کلی با بینایی کامپیوتر و کاربردهای مختلف آن خواهیم داشت.
    • فصل 2: در این فصل به معرفی پایتون پرداخته و بسته‌های موردنیاز برای کار با OpenCV را در اختیار شما قرار می­دهیم.
    • فصل 3: در این فصل درباره بارگذاری، نمایش و ذخیره‌سازی تصاویر اطلاعاتی به خوانندگان محترم داده می‌شود.
    • فصل 4: در این فصل، اصول اولیه تصویر تشریح شده و اطلاعاتی درباره پیکسل‌ها، سیستم مختصات و دسترسی پیکسل‌ها داده می‌شود.
    • فصل 5: در این فصل درباره ترسیم خط، مستطیل و دایره مطالبی را خواهید آموخت.
    • فصل 6: در این فصل مباحث اصلی پردازش تصویر و تغییرات اساسی تصویر پوشش داده می‌شود. این موارد تکنیک‌های رایجی هستند که برای تغییر تصاویر از جمله انتقال، دوران، تغییر اندازه، انعکاس و برش استفاده می‌شوند.
    • فصل 7: در این فصل با بررسی ساده هیستوگرام یک تصویر، درک کلی در مورد کنتراست، روشنایی و توزیع مقادیر پیکسل‌ها به دست می‌آورید.
    • فصل 8: در این فصل درباره شفاف‌سازی و تارسازی تصاویر مطالبی را خواهید آموخت. انواع روش‌ها از قبیل میانگین‌گیری، گاوسی، میانه و دو طرفه در این فصل تشریح خواهند شد.
    • فصل 9: در این فصل به آستانه­ گذاری پرداخته می‌شود و انواع روش‌های آستانه­ گذاری از قبیل آستانه­ گذاری ساده، تطبیقی، اوتسو و ریدلر-کالوارد با مثال تشریح می‌شوند.
    • فصل 10: در این فصل به گرادیان‌ها و تشخیص لبه پرداخته می‌شود. به‌طور کلی، تشخیص لبه متشکل از روش‌های ریاضی برای یافتن نقاطی در تصویر است که در آن شدت روشنایی پیکسل‌ها به‌طور مشخص تغییر می‌کند. در این فصل نحوه تشخیص لبه‌ها در تصویر سکه‌ها به‌صورت عملی بررسی می‌شود.
    • فصل 11: در این فصل به بررسی اصول و مبانی کانتورها پرداخته می‌شود و از لبه‌ها برای یافتن سکه‌های واقعی در تصویر و شمارش آن‌ها استفاده کنیم.

از لینک زیر میتوانید بخش هایی از کتاب آموزش عملی پایتون و OpenCV دانلود کرده و مطالعه نمایید.

دانلود

از لینک های زیر میتوانید کدهای موجود در کتاب آموزش عملی پایتون و OpenCV را دانلود کرده و مطالعه نمایید.

بزودی…

از لینک زیر میتوانید عکس های رنگی موجود در کتاب آموزش عملی پایتون و OpenCV را دانلود کرده و مطالعه نمایید.

دانلود

توجه: رمز فایل، شابک کتاب می باشد. خط تیره مابین اعداد فراموش نشود.

 

برای تهیه کتاب آموزش عملی پایتون و OpenCV با تخفیف میتوانید با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

 

]]>
https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b9%d9%85%d9%84%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%88-opencv/feed/ 0
کتاب مرجع کامل برنامه نویسی رزبری پای پیکو https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%b1%d8%ac%d8%b9-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%b1%d8%b2%d8%a8%d8%b1%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c/ https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%b1%d8%ac%d8%b9-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%b1%d8%b2%d8%a8%d8%b1%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c/#respond Mon, 09 May 2022 16:33:10 +0000 https://www.bitaproject.com/?p=5889 کتاب مرجع کامل برنامه نویسی رزبری پای پیکو تالیف و ترجمه مهندس امیر باغی رهین و مهندس وحید باغی رهین به بازار نشر و پخش کتاب عرضه شد. در کتاب حاضر با عنوان «مرجع کامل برنامه‌نویسی رزبری پای پیکو» در 15 فصل و با بیش از‌ 60 پروژه کاربردی سعی شده تا مفاهیم برنامه‌نویسی میکروپایتون بر روی برد میکروکنترلری رزبری پای پیکو تشریح شود. این کتاب با در نظر گرفتن طیف گسترده‌ای از خوانندگان نوشته شده است. این کتاب برای هرکسی است که می‌خواهد بدون یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی پیچیده شروع به ساخت پروژه‌های سخت‌افزاری با رزبری پای پیکو کند یا کسانی که می‌خواهند نحوه استفاده از اجزا، ماژول‌ها و حسگرها را با رزبری پای پیکو یاد بگیرند، در نظر گرفته شده است. اگر تابه‌حال خواستید راه‌حل‌های مبتنی بر میکروکنترلر خود را اجرا کنید، این کتاب همان چیزی است که نیاز دارید!

رزبری پای پیکو یک ماژول میکروکنترلر با کارایی بالا است که به‌طور خاص برای محاسبات فیزیکی طراحی شده است. میکروکنترلرها با رایانه های تک بردی (مانند رزبری پای 4) در نداشتن سیستم‌عامل تفاوت دارند. رزبری پای پیکو را می‌توان طوری برنامه‌ریزی کرد که یک کار واحد را به‌طور بسیار کارآمد در کاربردهای کنترل و نظارت بلادرنگ که نیاز به سرعت دارند، اجرا کند. رزبری پای پیکو مبتنی بر تراشه میکروکنترلر دو هسته‌ای سریع، کارآمد و کم‌هزینه ARM Cortex-M0+ RP2040 است که تا 133 مگاهرتز کار می‌کند و دارای 264 کیلوبایت SRAM و 2 مگابایت حافظه فلش است. علاوه بر حافظه بزرگ، رزبری پای پیکو دارای ویژگی‌های جذاب‌تری از جمله تعداد زیادی پین GPIO و ماژول‌های رابط محبوب مانند ADC، SPI، I2C، UART و PWM است. برای پوشش دادن همه‌ی اینها، این تراشه ماژول‌های زمان‌بندی سریع و دقیق، رابط اشکال‌زدایی سخت‌افزاری و حسگر دمای داخلی را ارائه می‌دهد.

Raspberry Pi Pico Boardsکتاب مرجع کامل برنامه نویسی رزبری پای پیکو با بیش از 60 پروژه کاربردی در 15 فصل تألیف و ترجمه شده و خلاصه این فصل­ها به شرح زیر است:

  • فصل 1: در این فصل آشنایی کلی با رزبری پای پیکو خواهیم داشت. در این فصل، آنچه که رزبری پای پیکو را از بردهای رزبری پای متمایز می‌کند، مشخص کرده و نشان می‌دهیم که کار با رزبری پای پیکو چقدر آسان است.
  • فصل 2: در این فصل به معرفی میکروپایتون پرداخته و مروری بر نحوه شروع کار با آن خواهیم داشت. در این فصل مهارت­های اساسی برای شروع کار با نرم­ افزار و سخت ­افزار موردنیاز برای اجرای میکروپایتون را در اختیار شما قرار می­ دهیم.
  • فصل 3: در این فصل با برخی از مفاهیم اولیه برنامه‌نویسی پایتون آشنا خواهید شد. با بلوک‌های سازنده این زبان مانند متغیرها، ماژول‌ها و دستورات پایه شروع می‌کنیم و سپس به مفاهیم پیچیده‌تر کنترل جریان و ساختمان‌های داده می‌رویم. درحالی‌که به نظر می‌رسد مطالب باعجله به سراغ شما می‌آیند، این آموزش پایتون تنها پایه‌ای‌ترین دانش این زبان و نحوه استفاده از آن را در رایانه شخصی و رزبری پای پیکو شما پوشش می‌دهد. در نظر گرفته شده که به‌سرعت نوشتن برنامه‌های پایتون را شروع کنید. یک آموزش مفصل برای برنامه‌نویسی میکروپایتون در فصل 4 و 5 خواهیم داشت.
  • فصل 4: در این فصل، کتابخانه‌های میکروپایتون را که برای استفاده در پروژه‌ها در دسترس شما هستند، یاد می‌گیرید و نگاهی کوتاه به پشتیبانی سخت‌افزاری سطح پایین در میکروپایتون برای رزبری پای پیکو خواهیم داشت. در نهایت، برخی از کتابخانه‌ها، پروتکل‌ها و تکنیک‌های سخت‌افزاری مرور خواهند شد.
  • فصل 5: این فصل با نگاهی دقیق‌تر به برنامه‌نویسی رزبری پای پیکو آغاز می‌شود. اگر اصول برنامه‌نویسی پایتون را می‌دانید، به‌راحتی این فصل را مرور کنید. با این حال، توصیه می‌کنیم از طریق پروژه‌های نمونه در انتهای فصل کار کنید، به‌خصوص اگر برنامه‌های کاربردی پایتون زیادی ننوشته باشید. مثال‌های این فصل به‌عنوان یک آموزش مفصل به شما نشان می‌دهد که چه‌کاری می‌توانید انجام دهید. با این حال، شما را تشویق می‌کنیم که مثال‌ها را برای تمرین امتحان کنید.
  • فصل 6: در این فصل با پیاده‌سازی پروژه‌های سخت‌افزاری ساده با استفاده از رزبری پای پیکو شروع می‌کنیم. بیش از 20 پروژه کاربردی در این فصل مطرح می‌شود که شامل کار با انواع LED ها، نمایشگرهای هفت‌قسمتی، نمایشگرهای LCD و کار با حسگر اولتراسونیک می‌شود.
  •       فصل 7: در این فصل در مورد استفاده از مبدل‌های آنالوگ به دیجیتال صحبت می‌کنیم. انواع پروژه‌ها از قبیل ساخت ولت‌متر، ساخت اهم‌متر، استفاده از حسگرهای دما، اندازه‌گیری دما، کنترل‌کننده دما، استفاده از ترمیستور و غیره مطرح می‌شود.
  • فصل 8: در این فصل در مورد ثبت داده‌ها یاد خواهید گرفت. سیستم فایل رزبری پای پیکو را قادر می‌سازد تا فایل‌ها را در حافظه دستکاری کنیم و شامل ایجاد فایل‌های جدید، خواندن از فایل‌ها و نوشتن روی فایل‌ها می‌شود. در این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه داده‌های دما را در فایل‌ها ثبت کنید.
  • فصل 9: در این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه مدولاسیون عرض پالس (PWM) برای درایو کردن بارهای سنگین مانند موتورها، محرک‌ها، هیترها و غیره استفاده می‌شود. با چندین پروژه جالب و کاربردی از قبیل تغییر روشنایی یک LED، تغییر سرعت یک موتور DC، اندازه‌گیری فرکانس و ساخت ملودی شما را با کاربردهای PWM آشنا خواهیم کرد.
  • فصل 10: در این فصل در مورد مبانی ارتباط سریال (UART) صحبت خواهیم کرد. برنامه‌ای برای برقراری ارتباط بین رزبری پای پیکو و یک میکروکنترلر آردوینو UNO و همچنین برنامه‌ای برای برقراری ارتباط با رزبری پای 4 ایجاد خواهیم کرد.
  • فصل 11: در این فصل به استفاده از گذرگاه I2C بر روی رزبری پای پیکو خواهیم پرداخت. هدف این فصل آشنایی خواننده با توابع کتابخانه گذرگاه I2C و درک چگونگی استفاده از آنها را در یک پروژه واقعی است. با چندین پروژه کاربردی از قبیل تعامل با حافظه‌های EEPROM، ارتباط با حسگر دما و فشار مفاهیم مربوط به گذرگاه I2C را یاد خواهید گرفت.
  • فصل 12: در این فصل پروژه‌هایی را با استفاده از گذرگاه SPI (رابط جانبی سریال) با رزبری پای پیکو توسعه داده و مفاهیم مرتبط با گذرگاه SPI را تشریح خواهیم نمود.
  • فصل 13: در این فصل ESP-01 را معرفی خواهیم کرد. هنگامی‌که پروژه سیستم نهفته شما نیاز به پشتیبانی از اتصال بی‌سیم دارد، ESP-01 یکی از محبوب­ترین گزینه ­های سخت­ افزاری میکروپایتون است. در این فصل تعدادی از دستورالعمل­ها را بررسی خواهیم کرد که جنبه­های مختلف تعامل با ویژگی­های وای‌فای موجود بر روی این برد را پوشش می­دهد. در پایان این فصل، تمام مهارت­های اصلی لازم را یاد خواهید گرفت تا بتوانید با استفاده از این برد کارهای ارزشمندی ارائه کرده و با استفاده از این قطعه همه ­کاره و ارزان­قیمت ساخت پروژه­های سیستم‌های نهفته شخصی خود را آغاز کنید.
  • فصل 14: در این فصل برقراری ارتباط پیکو از طریق ماژول بلوتوث HC-06 را خواهید آموخت. بلوتوث یکی از محبوب‌ترین ابزارهای تبادل اطلاعات به‌صورت بی‌سیم برای فواصل کوتاه است. در این فصل پروژه‌ای را توسعه داده و نحوه اتصال ماژول بلوتوث HC-06 را با رزبری پای پیکو خواهید آموخت.
  • فصل 15: مبدل‌های دیجیتال به آنالوگ (DAC) برای تبدیل سیگنال‌های دیجیتال به شکل آنالوگ استفاده می‌شوند. چنین مبدل‌هایی کاربردهای زیادی در پردازش سیگنال دیجیتال (DSP) و کاربردهای کنترل دیجیتال دارند. در این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه از تراشه محبوب DAC به نام MCP4921 با رزبری پای پیکو خود استفاده کنید تا برخی از شکل موج‌های سیگنال ساده ایجاد شود.

برای تهیه کتاب مرجع کامل برنامه نویسی رزبری پای پیکو با تخفیف ویژه می توانید با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

]]>
https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%b1%d8%ac%d8%b9-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%b1%d8%b2%d8%a8%d8%b1%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c/feed/ 0
جولیا چیست؟ https://bitaproject.ir/%d8%ac%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/ https://bitaproject.ir/%d8%ac%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/#respond Tue, 19 Oct 2021 19:55:27 +0000 https://www.bitaproject.com/?p=5750 جولیا یک زبان برنامه‌نویسی پویا با عملکرد و با کارایی بالا است که روی محاسبات عددی و برنامه‌نویسی عمومی تمرکز دارد. این زبان برنامه‌نویسی نسبتاً جدید است که جف بزانسون، استفان کارپینسکی‌، ویرال شاه و آلن ادلمن‌ در سال 2009 میلادی برای خلق آن نقشه کشیدند. اولین معرفی عمومی این زبان در سال 2012‌ میلادی صورت گرفت، هنگامی که یک پست وبلاگ را منتشر نمودند که در مورد چشم‌انداز خود توضیح داده‌ و اهداف را بیان کردند. 2012 میلادی به عنوان سال تولد رسمی جولیا در نظر گرفته شده و در زمان نگارش این کتاب تنها نه سال دارد. از زمان انتشار عمومی اولیه‌، جولیا کد‌های مشارکتی از صدها دانشمند، برنامه‌نویس و مهندس در سراسر جهان را دریافت کرده است. این زبان برنامه‌نویسی بصورت باز و با کد منبع موجود در GitHub ساخته شده و یکی از محبوب‌ترین مخازن نرم‌افزاری با تقریباً 36000 ستاره (در زمان نوشتن و شمارش) است. جولیا v1.0‌‌، اولین نسخه پایدار مورد انتظار‌، در آگوست 2018 میلادی در جریان کنفرانس جولیا در لندن‌، به عنوان نتیجه درخشان همکاری بین بیش از 700 مشارکت کننده منبع باز و هزاران سازنده بسته و کاربران اولیه‌، منتشر شد. در آن زمان‌، این زبان بیش از دو میلیون بار بارگیری شد!

جولیا به عنوان یک جایگزین جدید برای زبان‌های رایانشی علمی سنتی ظاهر شد که یا پر بازده بودند و یا سریع‌، اما نه هر دو. این به عنوان مشکل دو زبانی شناخته می‌شود‌، که در آن کد نمونه‌سازی اولیه با زبانی پویا و بسیار پربار (مانند R یا Python) نوشته می‌شود‌، که به شما اجازه می‌دهد تا کدنویسی آزمایشی و تکرارهای سریع را با صرفه‌جویی در ساخت پرهزینه و زمان‌های کامپایل انجام دهید. اما بعداً‌، توسعه‌دهندگان مجبور به بازنویسی برنامه‌های خود (یا حداقل بخش‌های مهم عملکرد برنامه‌های خود)‌ شدند، با استفاده از یک زبان کامپایل شده که نیازهای عملکرد بالای محاسبات علمی را برآورده می‌کند.

سازندگان جولیا فکر کردند که فناوری توسعه نرم‌افزار به اندازه کافی تکامل یافته است که می‌تواند از زبانی پشتیبانی کند که هم با بهره‌وری بالا و هم با کارایی بالا ترکیب شود. این مانیفست آنها بود،‌‌ و شالوده اهداف آنها برای جولیا بود:

“ما می‌خواهیم یک زبان متن باز با مجوز لیبرال داشته باشیم. ما سرعت C را با پویایی Ruby می‌خواهیم. ما زبانی می‌خواهیم که هموکونیک باشد،‌‌ با ماکروهای واقعی مانند Lisp،‌‌ اما با علامت‌گذاری ریاضی مشهود و مشهور مانند MATLAB. ما می‌خواهیم چیزی به اندازه پایتون برای برنامه‌نویسی عمومی قابل استفاده باشد،‌‌ برای آمار مانند R آسان باشد،‌‌ برای پردازش رشته مانند Perl طبیعی باشد،‌‌ برای جبر خطی به اندازه MATLAB قدرتمند باشد،‌‌ همچنین به خوبی shell در چسباندن برنامه‌ها به همدیگر است. چیزی که یادگیری آن بسیار ساده است،‌‌ اما جدی‌ترین هکرها را راضی نگه می‌دارد. ما آن را تعاملی می‌خواهیم و می‌خواهیم کامپایل شود. “

هرچقدر که باورنکردنی به نظر برسد،‌‌ جولیا توانسته تمام این خواسته‌ها را برآورده کند و یک زبان منحصر به فرد را ایجاد می‌کند که یادگیری آن آسان است،‌‌ کاربر پسند بوده، پویا،‌‌ پربازده و سریع است. بیایید نگاهی دقیق به همه این ویژگی‌ها بیندازیم.

موضوعاتی که در فصل اول کتاب بینایی کامپیوتر، پردازش تصویر و شبکه های عصبی با جولیا به آنها پرداخته شده عبارتند از:

  • نگاهی گذرا به جولیا (جولیا چیست،‌‌ ویژگی‌ها و نقاط قوت اصلی آن چیست و چرا می‌تواند بهترین انتخاب برای پروژه بعدی شما باشد)

  • نحوه تنظیم و تعامل با زبان جولیا در دستگاه محلی خود

  • بهترین IDE ها و ویرایشگرها برای توسعه مولد جولیا

  • شروع کار با جولیا با یادگیری درباره REPL قدرتمند آن

  • نحوه استفاده از مدیر بسته داخلی،‌‌ Pkg،‌‌ برای گسترش زبان با کتابخانه‌های شخص ثالث

 

برای تهیه کتاب بینایی کامپیوتر، پردازش تصویر و شبکه های عصبی با جولیا با تخفیف میتوانید با ما در ارتباط باشید.

]]>
https://bitaproject.ir/%d8%ac%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/feed/ 0
کتاب بینایی کامپیوتر، پردازش تصویر و شبکه های عصبی با جولیا https://bitaproject.ir/%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be%db%8c%d9%88%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1-%d8%ac%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7/ https://bitaproject.ir/%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be%db%8c%d9%88%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1-%d8%ac%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7/#respond Fri, 08 Oct 2021 21:55:07 +0000 https://www.bitaproject.com/?p=5743 کتاب بینایی کامپیوتر، پردازش تصویر و شبکه های عصبی با جولیا تالیف و ترجمه مهندس امیر باغی رهین و مهندس وحید باغی رهین بزودی وارد بازار نشر و پخش کتاب خواهد شد. این کتاب برای تمامی آن دسته از توسعه‌‌‌دهندگان جولیا است که علاقه‌‌‌مند به یادگیری نحوه اجرای پردازش تصویر هستند، برای کسانی است که می‌خواهند در زمینه بینایی کامپیوتر کاوش کنند و می‌‌‌خواهند از این کتاب بهره‌‌‌مند شوند. دانش اولیه از جولیا به شما کمک می‌کند مفاهیم را به طور موثرتری درک کنید.

از طریق این کتاب، راهنمایی کامل برای تمامی توسعه دهندگانی که می‌‌‌خواهند کار خود را با ساخت برنامه‌‌‌های بینایی کامپیوتر با استفاده از جولیا شروع کنند، ارائه خواهد شد. به دلیل سهولت استفاده و این واقعیت که به شما امکان نوشتن کد ماشین آسان و کارآمد را می‌‌‌دهد، جولیا برای پردازش تصویر مناسب است. خوانندگان بسته‌های مختلفی که از پردازش تصویر در جولیا پشتیبانی می‌‌‌کنند را اخذ خواهند نمود و همچنین به کتابخانه‌های منبع باز مانند OpenCV و Tesseract برای یافتن راه‌‌‌حل‌‌‌های بهینه برای مسائل مطرح در بینایی کامپیوتر دسترسی خواهند داشت. آنها یاد خواهند گرفت که با استفاده از JuliaImages یک برنامه کامل پردازش تصویر بسازند، پردازش جریان فیلم و تصویر ساده تا پیشرفته را با  APIهای جولیا انجام دهند و موارد بسیار دیگری را به انجام برسانند.

این کتاب در 12 فصل تالیف و ترجمه شده و خلاصه این فصل‌‌‌ها به شرح زیر می‌‌‌باشد:

  • فصل 1، شروع با برنامه‌نویسی جولیا، در مورد الزامات فنی کار با جولیا و نصب آن بر روی سیستم عامل های مختلف است. یاد خواهید گرفت که IDE موردنظر خود را انتخاب کرده و با جولیا کار کنید. همچنین با REPL و سیستم بسته جولیا آشنا خواهید شد.
  • فصل 2، شروع به کار با JuliaImages، در مورد اولین آشنایی شما با JuliaImages و بسته‌‌‌هایImageCore  است. تصاویر را از منابع مختلف بارگیری کرده و تصاویر بند انگشتی ایجاد خواهیم کرد، آنها را تغییر اندازه داده و بر روی دیسک با فرمت فایل مختلف ذخیره می‌‌‌کنیم.
  • فصل 3، مروری بر آرایه‌ها، اعداد و رنگ‌ها، درباره آرایه‌ها به عنوان عنصر اصلی تصاویر بحث می‌شود. مروری بر اعداد و رنگ‌ها به عنوان عنصر سازنده تصاویر داشته و در ادامه در مورد تبدیل رنگ و تبدیل‌ها در مقابل view ها، جدا کردن view ها و ترکیب کردن آنها و همچنین جداسازی رنگ‌ها مطالبی ارائه خواهد شد.
  • فصل 4، افزایش کیفیت تصویر، همه چیز در مورد کار با بسته ImageFiltering است. خواهید فهمید عملیات فیلترگذاری خطی و غیرخطی چیست و چگونه می‌‌‌توان از آنها برای تبدیل تصاویر، مانند تیز کردن، تاری و صاف کردن، استفاده کرد.
  • فصل 5، تنظیم کردن تصویر، شما را از طریق بسته ImageMorphology راهنمایی می‌‌‌کند. تبدیل‌‌‌های ریخت‌‌‌شناسی (مورفولوژی) برخی از عملیات ساده بر اساس شکل تصویر هستند که به شما امکان حذف نویز کوچک، کوچک کردن اشیاء، جدا کردن اشیاء و افزایش اندازه شیء یا فضای پس زمینه را می‌‌‌دهند.
  • فصل 6، بخش‌‌‌بندی تصویر، بسته ImageSegmentation را بررسی خواهیم کرد. نحوه استفاده از روش‌‌‌های نظارت شده و بدون نظارت را برای ساده‌‌‌سازی یا نمایش یک تصویر به چیزی که بیشتر معنی‌‌‌دار است و برای تجزیه و تحلیل آسان‌تر است را یاد خواهید گرفت.
  • فصل 7، بازنمایی تصویر، بسته ImageFeatures را بررسی خواهیم کرد. یاد خواهیم گرفت تا توصیفگرهای جمع و جور را محاسبه کنیم یا ویژگی‌‌‌ها به شکلی که اجازه مقایسه و تطبیق دو تصویر را می‌‌‌دهد.
  • فصل 8، مروری بر شبکه‌‌‌های عصبی، نیاز به شبکه‌‌‌های عصبی را نشان خواهیم داد. گرفتن داده‌ها، آماده‌‌‌سازی داده‌‌‌ها و بهبود و پیش‌‌‌بینی تصاویر را پوشش خواهیم داد. این فصل همچنین طبقه‌‌‌بندی کردن مجموعه داده‌‌‌ها، یادگیری و جمع‌‌‌آوری همه آنها را آموزش می‌‌‌دهد.
  • فصل 9، استفاده از شبکه‌های عصبی، شبکه‌‌‌های از پیش آموزش دیده و کمک کردن در پیش‌‌‌بینی کلاسهای تصویر با استفاده از Inception V3 و MobileNet V2  را به شما معرفی خواهیم کرد. همچنین، این فصل به استخراج ویژگی‌های تولید شده توسط Inception V3 و MobileNet V2  کمک خواهد کرد و انتقال یادگیری را با استفاده از Inception V3  پوشش می‌‌‌دهد.
  • فصل 10، OpenCV‌‌‌، نحوه استفاده از کتابخانه OpenCV منبع باز را برای انجام تجزیه و تحلیل بینایی کامپیوتر بلادرنگ را نشان می‌‌‌دهد. یاد خواهیم گرفت که چهره‌‌‌ها را در تصاویر پیدا کرده و سپس آنها را در یک جریان ویدیویی ردیابی کنیم.
  • فصل 11، مطالعه موردی (طبقه‌بندی، تجزیه و تحلیل و شناسایی جلد کتاب)، انواع مختلف تکنیک‌‌‌هایی که در طول کتاب برای ایجاد یک پروژه طبقه‌بندی، تجزیه و تحلیل و شناسایی جلد کتاب توضیح داده‌‌‌ایم را در بر خواهد گرفت.
  • فصل 12، خلاصه توابع، خلاصه‌ای از توابع مورد نیاز برای برنامه‌نویسی بینایی کامپیوتر، پردازش تصویر و شبکه‌های عصبی را برای شما فراهم می‌کند.

برای تهیه کتاب بینایی کامپیوتر، پردازش تصویر و شبکه های عصبی با جولیا با تخفیف میتوانید با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

 

]]>
https://bitaproject.ir/%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be%db%8c%d9%88%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1-%d8%ac%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7/feed/ 0
کدهای کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86/ https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86/#respond Fri, 11 Dec 2020 15:27:17 +0000 https://www.bitaproject.com/?p=5701 کتاب «میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها» تالیف و ترجمه مهندس امیر باغی رهین و مهندس وحید باغی رهین به بازار نشر و پخش کتاب ارائه گردید. این کتاب مرجع کاملی برای برنامه نویسی بردهای میکروکنترلر با استفاده از میکروپایتون می باشد.

کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها در 17 فصل تالیف و ترجمه شده و خلاصه این فصل­ها به شرح زیر می­باشند:

  • فصل 1: در این فصل تعاریف، تاریخچه و فلسفه میکروپایتون را بحث و بررسی خواهیم کرد. در این فصل مهارت­ های اساسی برای شروع کار با نرم­ افزار و سخت ­افزار مورد نیاز برای اجرای میکروپایتون را در اختیار شما قرار می­دهیم.

  • فصل 2: در این فصل برخی از مفاهیم پایه و قواعد اساسی در مورد برنامه ­نویسی میکروپایتون توضیح داده خواهد شد.

  • فصل 3: در این فصل چندین روش برای کنترل طیف وسیعی از LED های NeoPixel را که همراه با Adafruit Circuit Playground Express ارائه شده­ اند، معرفی خواهیم کرد.

  • فصل 4: در این فصل روش­های ساخت صداها و پخش موسیقی با استفاده از سخت­ افزاری که در Adafruit Circuit Playground Express ارائه شده است، معرفی می­ شود. در این فصل ابتدا اصول ساخت صداهای کوتاه در فرکانس خاصی از صدا معرفی می­شود و سپس به موضوعات پیشرفته ­تری از قبیل پخش فایل­های موسیقی با استفاده از فرمت فایل WAV و اسپیکرهای صوتی داخلی برد می­ پردازیم.

  • فصل 5: این فصل شما را با روش­های تعامل با دکمه­ ها و صفحه­ های لمسی، که همراه Adafruit Circuit Playground Express است، آشنا می­کند. یاد خواهید گرفت که چگونه فشار داده شدن یک دکمه را تشخیص دهید و همچنین مباحث پیشرفته­ تری مانند تنظیم دقیق حساسیت صفحه ­های لمسی خازنی را کشف خواهید کرد.

  • فصل 6: این فصل شما را با روش­هایی آشنا می­کند که می­توانید از آنها برای خواندن داده­ های حسگر از تعدادی سنسور که بصورت داخل برد همراه Adafruit Circuit Playground Express هستند استفاده کنید. سنسورهای دما و نور و همچنین سنسور حرکت را پوشش می­دهیم، همچنین می ­آموزید که چگونه برد نسبت به رویدادهای سنسور از قبیل تکان خوردن برد یا تغییر سطح نور واکنش نشان دهد.

  • فصل 7: در این فصل یک بازی دو نفره به نام Button Bash ایجاد خواهیم کرد که می­توانید بصورت مستقیم بر روی Circuit Playground Express و بدون کامپیوتر بازی کنید. برای ایجاد این بازی، ورودی دکمه را با خروجی نور از طریق NeoPixel ها و با خروجی صدا از طریق بلندگوهای داخلی ترکیب خواهیم کرد.

  • فصل 8: در این فصل نحوه ساخت یک سـاز موسیقی با تعدادی مـوز و Circuit Playground Express و را یاد خواهید گرفت. این پروژه روشی خلاقانه و سرگرم­ کننده برای اجرای پروژه­ های لمسی خازنی به نمایش خواهد گذاشت.

  • فصل 9: در این فصل نحوه کنترل موتورها و سرووها را یاد خواهید گرفت. استفاده از موتورهای DC به پروژه ­هایی که در آن باید چرخ­ها را بر روی یک وسیله نقلیه کنترل کنید کمک می­کند. سرووها می­توانند در پروژه ­های شما که به کنترل بازوهای روباتیک برای حرکت نیاز دارند، کمک کنند.

  • فصل 10: در این فصل PyBoard را معرفی خواهیم کرد. ویژگی­ها و نقاط قوت آن را در مقایسه با سایر بردهای میکروپایتون بررسی خواهیم کرد. در پایان این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه کد خود را بر روی این برد بارگذاری کرده و با آن تعامل برقرار کنید. در این فصل نحوه ارتباط PyBoard با سخت­ افزارهای مختلف از قبیل شتاب­ سنج، LED، انواع LCD های تک رنگ و رنگی، ماژول AMP audio و سروو موتور پوشش داده می­شود.

  • فصل 11: در این فصل micro:bit را معرفی خواهیم کرد. ویژگی­ها و نقاط قوت آن را در مقایسه با سایر بردها بررسی خواهیم کرد. در پایان این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه کد خود را بر روی این برد بارگذاری کنید، نمایشگر شبکه LED آن را کنترل کنید، همچنین با دکمه­ هایی که روی برد قرار دارند تعامل برقرار کنید.

  • فصل 12: در این فصل Adafruit Feather HUZZAH ESP8266 را معرفی خواهیم کرد. هنگامی که پروژه سیستم نهفته شما نیاز به پشتیبانی از اتصال به اینترنت دارد، ESP8266 یکی از محبوب­ترین گزینه­ های سخت ­افزاری میکروپایتون است. در این فصل تعدادی از دستورالعمل­ها را بررسی خواهیم کرد که جنبه ­های مختلف تعامل با ویژگی­های Wi-Fi موجود بر روی برد را پوشش می­دهد.

  • فصل 13: در این فصل، تعدادی دستورالعمل را پوشش خواهیم داد، که همگی مربوط به تعامل با سیستم فایل است. نحوه بازخوانی سیستم فایل و دستورالعمل­ های لیست، حذف و ایجاد فایل­ها و همچنین مباحث پیشرفته­تری از قبیل محاسبه مصرف دیسک پوشش داده می­شود. دستورالعمل­ های موجود در این فصل ابزارهایی را که برای اضافه کردن تعامل سیستم فایل به پروژه­ های نهفته نیاز دارید، به شما می­دهد.

  • فصل 14: در این فصل موضوعات متنوعی در رابطه با انجام عملیات شبکه کردن معرفی خواهد شد. این فصل به شما کمک می­کند تا یک پروژه میکروپایتون ایجاد کنید که نیاز به انتقال اطلاعات از اینترنت دارد. هر زمان که می­خواهید راهی برای افراد فراهم کنید تا از مرورگرهای وب خود در تلفن­ها و کامپیوترهای خود استفاده کنند تا مستقیماً با برد میکروپایتون خود متصل شده و با آنها ارتباط برقرار کنند این موضوع می­تواند به شما کمک کند.

  • فصل 15: در این فصل، نمایشگر Adafruit FeatherWing OLED را به برد میکروپایتون Adafruit Feather HUZZAH ESP8266 وصل خواهیم کرد. دستورالعمل­های موجود در این فصل در ساخت مجموعه ­ای کامل از پروژه ­ها کمک خواهد کرد. می­توانید بردهای میکروپایتون کوچکی را ایجاد کنید که یک منو را نشان می­دهند و می­توانید از طریق آن منو حرکت کنید و هر اقدام انتخابی می­تواند داده­ های حسگر را به سرورهای دیگر در شبکه یا اینترنت شما ارسال کند. همچنین می­توانید از آن برای واکشی داده از سرورهای موجود استفاده کرده و آن را روی نمایشگر نشان دهید.

  • فصل 16: در این فصل از کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها یک دستگاه هواشناسی متصل به اینترنت ایجاد خواهیم کرد که با فشار یک دکمه، وضعیت آب و هوای شهرهای تصادفی را به ما اعلام می­کند. برای تولید این دستگاه کارآمد، تعدادی از مفاهیم و فناوری­هایی را که در کتاب پوشش داده ­ایم را با هم ترکیب خواهیم کرد. این فصل می­تواند منبع مفیدی از اطلاعات برای کمک به شما در ایجاد دستگاه های متصل به اینترنت با میکروپایتون باشد که به راحتی تعامل برقرار کرده و مجموعه غنی از خروجی­های بصری را ارائه می­دهد.

  • فصل 17: در این فصل از کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها دستگاهی را برای بازی ایجاد خواهیم کرد. از برد Adafruit HalloWing M0 Express استفاده خواهیم کرد که دارای صفحه نمایش TFT کاملاً رنگی و حسگرهای لمسی خازنی است. این فصل یک منبع اطلاعاتی مفید خواهد بود و به شما در ساخت پروژه ­هایی کمک می­کند که از قدرت یک صفحه نمایش کاملاً رنگی با وضوح کافی برای ارائه متن­های چندخطی و تصاویر گرافیکی کاملاً رنگی استفاده کنید.

از لینک زیر میتوانید کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها  را سفارش دهید.

سفارش کتاب

از لینک زیر میتوانید کدهای مربوط به کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها را دانلود کرده و استفاده نمایید.

دانلود

توجه: رمز فایل، شابک کتاب میباشد.

برای تهیه کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها با تخفیف ویژه میتوانید با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

]]>
https://bitaproject.ir/%da%a9%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86/feed/ 0
MicroPython چیست؟ https://bitaproject.ir/micropython-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/ https://bitaproject.ir/micropython-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/#respond Sun, 06 Sep 2020 23:08:58 +0000 http://www.bitaproject.com/?p=5636 میکروپایتون (MicroPython) پیاده ­سازی زبان برنامه­ نویسی پایتون بر روی میکروکنترلرها و سیستمهای نهفته است. دستگاه­های بیشتری (که انواع مختلفی از تراشه­ ها از سازنده­ های مختلف را دارند) توسط میکروپایتون پشتیبانی می­شوند و طیف گسترده ­ای از دستگاه­ها وجود دارند که می­توانید یک پروژه را با استفاده از میکروپایتون ایجاد کنید.

MicroPython یک پیاده­ سازی مجدد و کامل از پایتون 3 است. جدا از برخی تفاوتها، آنچه را که در مورد پایتون می­ دانید به میکروپایتون نیز اعمال می­ شود. بارزترین تفاوت بین پایتون معمولی و میکروپایتون این است که میکروپایتون برای کار تحت محدودیتهای فوق­العاده طراحی شده است (مانند فقط 16 کیلوبایت حافظه RAM در micro:bit).

pyboard micropython

میکروپایتون bare-metal را مستقیماً بر روی سخت ­افزار اجرا می­کند: هیچ سیستم عامل زیر­لایه ­ای مانند Windows،  macOSو  Linux وجود ندارد. تمامی عملیات و سرویس­ها معمولاً توسط یک سیستم عامل تهیه می ­شود که بطور مستقیم میکروپایتون را اجرا می­ کند. میکروپایتون کنترل کامل و مستقیم سخت افزار را دارد، بنابراین، در واقع، میکروپایتون سیستم عامل است. میکروپایتون ویژگی­های منحصر­بفرد خود را از بسیاری جهات، مانند توانایی اجرای کد پایتون در لحظه روشن شدن سخت­ افزار آشکار می­کند، زیرا هیچ سیستم عامل دیگری وجود ندارد که نیاز به بوت شدن داشته باشد.

جدا از چند مورد استثناء، همه ­ی ویژگی­های زبانی پایتون در میکروپایتون نیز وجود دارد. به دلیل محدود بودن ذاتی دستگاه­ها­، میکروپایتون با كتابخانه كامل استاندارد به طور پيش­فرض به وجود نمی­ آید. بلکه بسته به دستگاه، آن را با زیر مجموعه­ ای از کتابخانه استاندارد، اغلب در یک پیاده ­سازی مجدد کارآمد و کاربرپسند همراه خواهد کرد.

در کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها که در ۱۷ فصل توسط مهندس امیر باغی رهین و مهندس وحید باغی رهین تالیف و ترجمه شده است به اصول و مبانی برنامه نویسی بردهای مبتنی بر میکروپایتون بصورت جامع و کاملاً تخصصی پرداخته شده است.

]]>
https://bitaproject.ir/micropython-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/feed/ 0
کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها https://bitaproject.ir/%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84%d8%b1/ https://bitaproject.ir/%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84%d8%b1/#respond Wed, 02 Sep 2020 15:30:07 +0000 http://www.bitaproject.com/?p=5618 کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها تالیف و ترجمه مهندس امیر باغی رهین و مهندس وحید باغی رهین بزودی وارد بازار نشر و پخش کتاب خواهد شد. مخاطبین اصلی این کتاب علاقه مندان به میکروکنترلرها و سیستم های نهفته هستند که شامل مجموعه­ ای متنوع و بزرگ از افراد مانند توسعه­ دهندگان، دانش ­آموزان، دانشجویان، محققان و مبتدی­ ها می ­باشند.

این کتاب یک بررسی از انواع دستگاه­هایی که میکروپایتون را به کار می­گیرند فراهم خواهد نمود، شما را وادار می­کند در مورد چگونگی توسعه و اجرای پروژه ­های نهفته فکر کنید، نحوه استفاده و تعامل میکروپایتون با سخت ­افزار را به منظور تحقق انواع مختلف نتایج و رفتارهای متداول بررسی کنید و توسعه گروهی میکروپایتون را کشف کنید.

pyboard micropython

این کتاب در 17 فصل تالیف و ترجمه شده و خلاصه این فصل­ها به شرح زیر می­باشد:

  • فصل 1: در این فصل تعاریف، تاریخچه و فلسفه میکروپایتون را بحث و بررسی خواهیم کرد. در این فصل مهارت­های اساسی برای شروع کار با نرم­ افزار و سخت ­افزار مورد نیاز برای اجرای میکروپایتون را در اختیار شما قرار می­دهیم.

  • فصل 2: در این فصل برخی از مفاهیم پایه و قواعد اساسی در مورد برنامه ­نویسی میکروپایتون توضیح داده خواهد شد.

  • فصل 3: در این فصل چندین روش برای کنترل طیف وسیعی از LED های NeoPixel را که همراه با Adafruit Circuit Playground Express ارائه شده­ اند، معرفی خواهیم کرد.

  • فصل 4: در این فصل روش­های ساخت صداها و پخش موسیقی با استفاده از سخت­ افزاری که در Adafruit Circuit Playground Express ارائه شده است، معرفی می­ شود. در این فصل ابتدا اصول ساخت صداهای کوتاه در فرکانس خاصی از صدا معرفی می­شود و سپس به موضوعات پیشرفته ­تری از قبیل پخش فایل­های موسیقی با استفاده از فرمت فایل WAV و اسپیکرهای صوتی داخلی برد می­ پردازیم.

  • فصل 5: این فصل شما را با روش­های تعامل با دکمه­ ها و صفحه­ های لمسی، که همراه Adafruit Circuit Playground Express است، آشنا می­کند. یاد خواهید گرفت که چگونه فشار داده شدن یک دکمه را تشخیص دهید و همچنین مباحث پیشرفته­ تری مانند تنظیم دقیق حساسیت صفحه ­های لمسی خازنی را کشف خواهید کرد.

  • فصل 6: این فصل شما را با روش­هایی آشنا می­کند که می­توانید از آنها برای خواندن داده­ های حسگر از تعدادی سنسور که بصورت داخل برد همراه Adafruit Circuit Playground Express هستند استفاده کنید. سنسورهای دما و نور و همچنین سنسور حرکت را پوشش می­دهیم، همچنین می ­آموزید که چگونه برد نسبت به رویدادهای سنسور از قبیل تکان خوردن برد یا تغییر سطح نور واکنش نشان دهد.

  • فصل 7: در این فصل یک بازی دو نفره به نام Button Bash ایجاد خواهیم کرد که می­توانید بصورت مستقیم بر روی Circuit Playground Express و بدون کامپیوتر بازی کنید. برای ایجاد این بازی، ورودی دکمه را با خروجی نور از طریق NeoPixel ها و با خروجی صدا از طریق بلندگوهای داخلی ترکیب خواهیم کرد.

  • فصل 8: در این فصل نحوه ساخت یک سـاز موسیقی با تعدادی مـوز و Circuit Playground Express و را یاد خواهید گرفت. این پروژه روشی خلاقانه و سرگرم­ کننده برای اجرای پروژه­ های لمسی خازنی به نمایش خواهد گذاشت. با استفاده از اشیاء غیر­منتظره مانند موز در پروژه­ های خود می­توانید پیچ ​​و تاب منحصربفردی را به پروژه ­های روزمره میکروپایتون خود اضافه کنید.

  • فصل 9: در این فصل نحوه کنترل موتورها و سرووها را یاد خواهید گرفت. استفاده از موتورهای DC به پروژه ­هایی که در آن باید چرخ­ها را بر روی یک وسیله نقلیه کنترل کنید کمک می­کند. سرووها می­توانند در پروژه ­های شما که به کنترل بازوهای روباتیک برای حرکت نیاز دارند، کمک کنند. هر دوی این دستگاه­ها راهی برای ایجاد حرکت مکانیکی به ما می­دهند.

  • فصل 10: در این فصل PyBoard را معرفی خواهیم کرد. ویژگی­ها و نقاط قوت آن را در مقایسه با سایر بردهای میکروپایتون بررسی خواهیم کرد. در پایان این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه کد خود را بر روی این برد بارگذاری کرده و با آن تعامل برقرار کنید. در این فصل نحوه ارتباط PyBoard با سخت­ افزارهای مختلف از قبیل شتاب­ سنج، LED، انواع LCD های تک رنگ و رنگی، ماژول AMP audio و سروو موتور پوشش داده می­شود.

  • فصل 11: در این فصل micro:bit را معرفی خواهیم کرد. ویژگی­ها و نقاط قوت آن را در مقایسه با سایر بردها بررسی خواهیم کرد. در پایان این فصل یاد خواهید گرفت که چگونه کد خود را بر روی این برد بارگذاری کنید، نمایشگر شبکه LED آن را کنترل کنید، همچنین با دکمه­ هایی که روی برد قرار دارند تعامل برقرار کنید.

  • فصل 12: در این فصل Adafruit Feather HUZZAH ESP8266 را معرفی خواهیم کرد. هنگامی که پروژه سیستم نهفته شما نیاز به پشتیبانی از اتصال به اینترنت دارد، ESP8266 یکی از محبوب­ترین گزینه­ های سخت ­افزاری میکروپایتون است. در این فصل تعدادی از دستورالعمل­ها را بررسی خواهیم کرد که جنبه ­های مختلف تعامل با ویژگی­های Wi-Fi موجود بر روی برد را پوشش می­دهد. در پایان این فصل، تمام مهارت­های اصلی لازم را یاد خواهید گرفت تا بتوانید با استفاده از این برد کارهای ارزشمندی ارائه کرده و با استفاده از این قطعه همه ­کاره و ارزان­ قیمت سخت ­افزار متصل به اینترنت، ساخت پروژه­های سیستمهای نهفته شخصی خود را آغاز کنید.

  • فصل 13: در این فصل، تعدادی دستورالعمل را پوشش خواهیم داد، که همگی مربوط به تعامل با سیستم فایل است. نحوه بازخوانی سیستم فایل و دستورالعمل­های لیست، حذف و ایجاد فایل­ها و همچنین مباحث پیشرفته­تری از قبیل محاسبه مصرف دیسک پوشش داده می­شود. دستورالعمل­ های موجود در این فصل ابزارهایی را که برای اضافه کردن تعامل سیستم فایل به پروژه­های نهفته نیاز دارید، به شما می­دهد.

  • فصل 14: در این فصل موضوعات متنوعی در رابطه با انجام عملیات شبکه کردن معرفی خواهد شد. این فصل به شما کمک می­کند تا یک پروژه میکروپایتون ایجاد کنید که نیاز به انتقال اطلاعات از اینترنت دارد. هر زمان که می­خواهید راهی برای افراد فراهم کنید تا از مرورگرهای وب خود در تلفن­ها و کامپیوترهای خود استفاده کنند تا مستقیماً با برد میکروپایتون خود متصل شده و با آنها ارتباط برقرار کنند این موضوع می­تواند به شما کمک کند.

  • فصل 15: در این فصل، نمایشگر Adafruit FeatherWing OLED را به برد میکروپایتون Adafruit Feather HUZZAH ESP8266 وصل خواهیم کرد. دستورالعمل­های موجود در این فصل در ساخت مجموعه­ای کامل از پروژه ­ها کمک خواهد کرد. می­توانید بردهای میکروپایتون کوچکی را ایجاد کنید که یک منو را نشان می­دهند و می­توانید از طریق آن منو حرکت کنید و هر اقدام انتخابی می­تواند داده­ های حسگر را به سرورهای دیگر در شبکه یا اینترنت شما ارسال کند. همچنین می­توانید از آن برای واکشی داده از سرورهای موجود استفاده کرده و آن را روی نمایشگر نشان دهید.

  • فصل 16: در این فصل یک دستگاه هواشناسی متصل به اینترنت ایجاد خواهیم کرد که با فشار یک دکمه، وضعیت آب و هوای شهرهای تصادفی را به ما اعلام می­کند. برای تولید این دستگاه کارآمد، تعدادی از مفاهیم و فناوری­هایی را که در کتاب پوشش داده ­ایم را با هم ترکیب خواهیم کرد. این فصل می­تواند منبع مفیدی از اطلاعات برای کمک به شما در ایجاد دستگاههای متصل به اینترنت با میکروپایتون باشد که به راحتی تعامل برقرار کرده و مجموعه غنی از خروجی­های بصری را ارائه می­دهد.

  • فصل 17: در این فصل دستگاهی را برای بازی ایجاد خواهیم کرد. از برد Adafruit HalloWing M0 Express استفاده خواهیم کرد که دارای صفحه نمایش TFT کاملاً رنگی و حسگرهای لمسی خازنی است. این فصل یک منبع اطلاعاتی مفید خواهد بود و به شما در ساخت پروژه­هایی کمک می­کند که از قدرت یک صفحه نمایش کاملاً رنگی با وضوح کافی برای ارائه متن­های چندخطی و تصاویر گرافیکی کاملاً رنگی استفاده کنید.

برای تهیه کتاب میکروپایتون: پایتون برای میکروکنترلرها با تخفیف میتوانید با ما در ارتباط باشید.

تماس با ما

]]>
https://bitaproject.ir/%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84%d8%b1/feed/ 0
Silvaco TCAD https://bitaproject.ir/silvaco-tcad/ https://bitaproject.ir/silvaco-tcad/#respond Fri, 20 Mar 2020 22:54:26 +0000 http://www.bitaproject.com/?p=5561 شرکت Silvaco (بخوانید: سیلواکو) نرم افزار اتوماسیون طراحی الکترونیکی (EDA) و فناوری CAD  (اصطلاحاً: TCAD) و IP طراحی نیمه هادی (SIP) را توسعه داده و به بازار عرضه می کند. این شرکت در سانتا کلارا کالیفرنیا مستقر است و با دفاتر مستقر در آمریکای شمالی ، اروپا و در سراسر آسیا حضور جهانی دارد. از زمان تأسیس در سال 1984 میلادی، Silvaco به یک شرکت بزرگ EDA با مالکیت خصوصی تبدیل شده است. این شرکت حداقل با دو نام دیگر شناخته شده است: Silvaco International  و Silvaco Data Systems. نرم افزارهای این شرکت در رشته های مختلفی از جمله مهندسی برق، مهندسی مکانیک، ادوات ، فوتونیک و … کاربرد فراوان دارد.

سیلواکو TCADSilvaco TCAD یک نرم افزار بسیار قدرتمند برای شبیه سازی ادوات نیمه هادی و مشخصه های این ادوات است. نرم افزار TCAD یکی از نرم افزارهای حوزه شبیه سازی نیمه هادی است که توانایی شبیه سازی فرایند ساخت ادوات نیمه هادی (اکسیداسیون، نفوذ، کاشت یونی، زدایش، لایه نشانی و لیتوگرافی و …) و هم چنین شبیه سازی ادوات نیمه هادی شامل MOSFET ها، HEMT، سلول خورشیدی، ادوات اپتوالکتریک، نمایشگرهای ارگانیکی، کوانتومی، لیزرهای نیمه هادی و … دارا است. این مجموعه نرم افزاری شامل چندین محصول سازماندهی شده برای شبیه سازی فرایند، شبیه سازی افزاره و سایر ابزارهای ساخت مجازی ویفر می باشد که به ترتیب عبارتند از Victory Process  2D/3D process simulator ، Victory Device 2D/3D device simulator و Virtual Wafer Fab (VWF).

امروزه در تولید یک محصول جدید، ابتدا طراحی و تست قطعه در نرم­ افزار صورت گرفته و سپس تولید فیزیکی و بررسی آن انجام میگیرد. این روش باعث افزایش قابلیت اطمینان، کاهش هزینه و زمان تولید یک محصول می­ گردد. در سال ۲۰۰۵ میلادی، موسسه  ITRS پیش بینی کرد که استفاده از نرم ­افزارهای طراحی قطعات (TCAD)، حدود ۴۰% باعث صرفه­ جویی در هزینه ­ها خواهد گردید.

نرم­ افزارهای طراحی متعددی در این زمینه توسط شرکت­های مختلف ارایه شده ­اند و مجموعه نرم افزار تحلیل ادوات شرکت سیلواکو (شامل Atlas، Athena و…) شبیه سازی بسیار قدرتمند و پرکاربرد در الکترونیک است. بوسیله این مجموعه می­توان یک قطعه را تولید کرده و سپس انواع آنالیز الکتریکی و نوری را بر آن را انجام داد.

با استفاده از ماژول Athena می‌توان مراحل ساخت یک قطعه نیمه هادی را شبیه‌سازی کرد. عملیاتی همچون لایه‌نشانی، دوپینگ، حرارت دهی و غیره به راحتی در این مجموعه قابلیت شبیه‌سازی شدن را دارد.

ماژول Atlas مجموعه کاملی از مدل‌های فیزیکی موردنیاز شبیه‌سازی شامل می‌شود. با استفاده از این ماژول می‌توان افزاره‌هایی همچون انواع ترانزیستورها (MOS,FET,HEMT)، لیزرها، دیودها، سلول‌های خورشیدی، آشکارسازها و سایر افزاره‌های مشابه را شبیه‌سازی کرد.

کدنویسی در TCAD، توسط برنامه Deckbuild انجام می‌شود. این برنامه اطلاعات ورودی را در قالب یک فایل متنی یا کد با پسوند in. در اختیار شبیه ساز ATLAS قرار می‌دهد. خروجی‌های با پسوند Log حاوی مشخصه‌های شبیه‌سازی افزاره می‌باشند و فایل‌های Solution حاوی اطلاعاتی است که برای رسم نمودار در برنامه TonyPlot نیاز است.

 شبیه سازی بصورت کاملاً تخصصی با استفاده از TCAD و مجموعه ابزارهای آن قابل انجام می باشد. در صورت نیاز به شبیه سازی میتوانید مقاله مورد نظر تان را برای ما ارسال نمایید تا بدون هرگونه هزینه ای بررسی شده و قیمت و زمان انجام کار مشخص گردد. مستندات کامل از لحاظ فایلهای شبیه سازی، فایل Word شامل نتایج بدست آمده و روند انجام کار، و عکس های خروجی با کیفیت در هر پروژه تحقیقاتی ارائه میگردد و تمامی نتایج مجددا توسط شما قابل ارزیابی خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمائید.

تماس با ما

]]>
https://bitaproject.ir/silvaco-tcad/feed/ 0
پذیرش و چاپ مقاله https://bitaproject.ir/%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%d8%b4-%d9%88-%da%86%d8%a7%d9%be-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87/ https://bitaproject.ir/%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%d8%b4-%d9%88-%da%86%d8%a7%d9%be-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87/#respond Sat, 14 Mar 2020 16:19:31 +0000 http://www.bitaproject.com/?p=5513 در بسیاری از کشورها استفاده از خدمات آموزشی و پژوهشی  امری بسیار ضروری و حرفه‌ای تلقی می‌شود. بدیهیست یک استاد یا دانشجوی متخصص در رشته علمی خاصی، زمان کافی برای کسب برخی مهارت‌ها را نداشته باشد. برای مثال یک کار تحقیقاتی بسیار قوی می‌تواند با نداشتن شبیه سازی های جامع، یا تجزیه و تحلیل های تکمیلی  خوب زیر سوال برود. در برخی مواقع مشاهده می‌ گردد که یک مقاله بسیار قوی در یک مجله ضعیف پذیرفته می‌شود، چرا که نویسندگان مقاله با اصول یافتن یک مجله مناسب آشنا نیستند و با چاپ مقاله در اینگونه مجلات عملاً حق مطلب ادا نمی شود. مهارت‌هایی که برای یک کار پژوهشی نیاز است عبارتند از: داشتن مهارت در زمینه ویراستاری متون علمی، استفاده از نرم افزارهای تخصصی برای نگارش مقاله،استفاده از نرم افزارهای آماری، یافتن مجلات معتبر، آشنایی با روش‌های ارزیابی اعتبار مجلات و تشخیص مجلات نامعتبر

مراحلی که برای چاپ مقاله در یک مجله طی می شوند عبارت است از:

  1. ارسال مقاله به مجله

  2. داوری مقاله

  3. پذیرش مقاله

  4. چاپ مقاله بصورت Online و یا Print

با توجه به مراحل فوق الذکر در چاپ مقاله باید نکات زیر را بطور جدی در نظر گرفت:

  • انتخاب مجله مناسب و مرتبط با موضوع مقاله در پذیرش مقاله شما، از اهمیت بالایی برخوردار است. در سایت مجلات در قسمت اهداف و حوزه کاری (اسکوپ مجله) مشخص می گردد که این مجله در چه حوزه ای پذیرش مقاله انجام می دهد. انتخاب مجله ای غیر مرتبط با حوزه کاری مجله علاوه بر اینکه نتیجه مثبتی برای شما نخواهد داشت، باعث اتلاف زمان می گردد.

  • سردبیر یا داوران مجلات پس از دریافت مقاله شروع به داوری مقاله می نمایند. اولین سوالی که به ذهن داوران خطور می کند این است که آیا مقاله به اندازه ای جدید و پرمحتوی است که ارزش چاپ در مجله ما را داشته باشد؟ محتوای مقاله باید در حدی باشد که داوران را قانع نمایید جهت چاپ مقاله در آن مجله.

  • نتیجه داوری مقاله با پذیرش (اکسپت) یا عدم پذیرش (ریجکت) مقاله مشخص می گردد. در بعضی مواقع مقاله بدون نیاز به اصلاحیه پذیرش می گیرد اما مقالاتی هم هستند که موضوع خوبی دارند و از داوری اولیه پذیرش می گیرند با این حال در متن مقاله اشتباهاتی موجود است که بایستی اصلاح شده و مجددا مقاله برای داوری نهایی به مجله ارسال گردد.

  • بطور کلی چاپ مقاله به دو صورت Online یا Print (آنلاین یا چاپی) یا همزمان هر دو صورت می گیرد. مسلما هزینه چاپ مقاله بصورت Print بسیار بالا بوده و تمامی هزینه ها به دلار ($) می باشد.

عوامل زیر در بازه زمانی اکسپت و چاپ مقاله بسیار تاثیرگذار هستند:

  • نوع مجله ای که می­خواهیم مقاله را در آن چاپ کنیم: هر چه اعتبار یک مجله بالا باشد مسلما سختگیری بیشتری برای چاپ مقاله اعمال خواهد شد و زمان داوری نسبت به مجلات دیگر بیشتر خواهد بود. مثلاً مجلات علمی-پژوهشی داخلی جزو مجلات بسیار سختگیر می باشند که پروسه داوری ۷-۸ ماهه دارند. اما برخی مجلات حتی برخی مجلات معتبر ISI بازه داوری کوتاهی داشته و در صورتی که مقاله خوبی نوشته باشید، در یک ماه نتیجه داوری خود را اعلام می کنند.

  • نوع مقاله ای که می ­خواهید چاپ کنید: بسته به نوع مقاله میتواند پروسه داوری مقاله شما کوتاه یا طولانی باشد. مثلاً مقاله شما علمی-پژوهشی (Research) هست یا یک مقاله مروری (Review) یا یک مقاله کوتاه (Letter) می باشد.

  • داوری مجلات: داوری مجلات نیز در بازه زمانی چاپ مقاله تاثیر می گذارد. برخی از مجلات و ژورنال ها پروسه داوری بسیار سختگیرانه ای دارند. بطور مثال ممکن است یک مقاله برای ۴ داور فرستاده شود.

  • محتوای مقاله: محتوای مقاله ای که قصد چاپ کردن آن را دارید در بازه زمانی چاپ مقاله تاثیر می گذارد. اگر مقاله ای محتوای قوی داشته باشد و از لحاظ ساختاری و گرامری خوب نوشته شده باشد، در همان ابتدای کار پذیرفته شده و نیازی به بررسی توسط داورهای مختلف نخواهد داشت. اما گاهی مقاله شما دارای برخی ایرادات گرامری و نوشتاری است. در برخی موارد شبیه سازی های صورت گرفته در مقاله کامل نیست یا مراجع استفاده شده قدیمی هستند. مشکلاتی از این دست باعث میشود که مجله مورد نظرتان مقاله شما را با شرط اصلاح ایرادات پذیرش می کند و به اصطلاح گفته میشود که مقاله ریوایز (Revise) خورده است. در این صورت شما باید دوباره مقاله خود را بازبینی کنید و برای داوری بعدی مجله ارسال کنید. در نتیجه پروسه داوری مقاله شما طولانی خواهد بود. گاهی پیش میاید که در چنین شرایطی یک بازه زمانی ۵-۶ ماهه طول می کشد تا یک مقاله از سوی مجله تائید شود.

در ایران بیشترین امتیاز به پژوهشگری تعلق می گیرد که بتواند مقاله خود را در مجلات و ژورنالهای معتبر ISI به چاپ برساند. طبق بخش نامه وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی امتیازات متفاوتی بر اساس نوع مجلات و ژورنال های نمایه شده در (Web of Science (WOS یا JCR، ISI Master List یا ISI Listed و یا ISC به محقق تعلق می گیرد. با توجه به اهمیت چشم گیر داشتن مقالات پژوهشی متعدد جهت ادامه تحصیل در مقاطع دکتری و دفاعیه از پایان نامه ارشد و دکتری، مشاوره در امر پذیرش و چاپ مقاله ISI، یکی از اهداف اصلی بیتا پروژه به شمار می رود. از این رو بیتا پروژه تلاش دارد تا جهت کمک به محققین برجسته کشور عزیزمان فرآیند ترجمه با گارانتی کیفی، پذیرش و چاپ تضمینی مقالات در زمینه مهندسی برق و MEMS را بطور اختصاصی در سریعترین زمان ممکن در مجلات معتبر ISI به انجام رساند. مجموع این عوامل سبب شده است که بیتا پروژه در زمینه ارائه مشاوره‌های علمی و خدمات پژوهشی از قبیل شبیه سازی مقاله، ویرایش مقاله و پذیرش مقاله علمی-پژوهشی، ISI و ISC خدمات تخصصی ارائه دهد که می‌تواند مشکلات بسیاری از پژوهشگران را حل نماید. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمائید.

تماس با ما

]]>
https://bitaproject.ir/%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%d8%b4-%d9%88-%da%86%d8%a7%d9%be-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87/feed/ 0